Wie is Harry Mud


 


Mijn naam is Harry Mud en ben 38 jaar oud, samenwonend met mijn partner en samen een hele lieve dochter van 9 maanden oud.

Door een overlijden van een dierbare werd voor mij voor de eerste keer zichtbaar wat er allemaal op je afkomt op administratief gebied maar ook op financieel gebied. In een periode van rouw en verdriet moesten er ook nog vergaande beslissingen genomen worden. Na de nalatenschap afgewikkeld te hebben, zag ik de opluchting van de erfgenamen. Zo ben ik op het vak nalatenschap coach uitgekomen en heb hier dan ook opleidingen voor gevolgd. Ik ben van mening dat het afwikkelen van een nalatenschap maatwerk is en niet met standaard richtlijnen afgewikkeld kan worden. Mijn doel is dan ook om de client te ondersteunen en te ontzorgen waardoor de client zich meer kan richten op het rouwproces.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-53149066