Levensdossier


 


Door uw Persoonlijke Levensdossier  bij te houden, kunt u zich minder zorgen maken over uw nabestaanden. Waar testamenten vaak duidelijkheid geven over juridische en financiële kaders, geven Levendossiers duidelijkheid en inzicht over andere zaken. waar heb je alles geregeld? Wat zijn uw wensen met betrekking tot de uitvaart? Heeft u een mailinglijst voor uitvaartcentra? Wat voor muziekkeuze is er gewenst?

 
Uw zorgen, ons dossier

Hoe zit het met huisdieren en hoe zit het met materiële erfenissen? Soms voegen simpele dingen emotionele waarde toe. Ook uw digitale erfenis komt aan bod. Dit is de juiste manier om uw online leven te beëindigen. Zo krijgt u een nauwkeurig beeld van uw testament. U kunt op elk moment wijzigingen aanbrengen. Zo blijft de vastlegging van uw privéleven een actueel document dat duidelijkheid schept. Dit voorkomt veel discussies en klachten.

Ik maak een verslag van mijn leven met jou. Als u wilt, kunt u dit doen met uw naasten. Ingevulde documenten worden in een stabiele overzichtelijke map bewaard. Alle relevante informatie is op één plek gecentraliseerd. We slaan ook digitale documenten op. Zo kunnen de nabestaanden ook na het overlijden goed worden geadviseerd en begeleid.

Na het opstellen van het levensdossier lopen we het graag een keer helemaal door met uw naasten of verwanten erbij. Dan weten zij ook wat er in uw levensdossier staat.

Elk jaar maken we een afspraak met u om alles weer eens door te nemen. We nemen dan ook alle aanverwante zaken door, zoals wilsverklaringen, het levenstestament en testament.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-53149066